Cuart

 

Cuartul este un dioxid de siliciu cristalizat (SiO2), care in general este alb sau transparent, desi poate fi gasit si in alte culori daca vine in contact cu impuritati in timpul formarii sale. Placile din cuartz sunt tratate si create pentru a decora bucatariile si baile de astazi intr-o gama de culori atractive, texturi extraordinare si performante exceptionale.

Cuartul  este un produs care asigura protectie antibacteriana pentru blaturile de lucru, garantand igiena maxima pe suprafetele de lucruDatorită sistemului de compresie folosit în procesul de producţie, cuartul are un nivel scăzut de absorbţie a fluidelor. Acest lucru il face extrem de igienic atat acasa, în bucătărie şi baie, cat şi în instalaţii de gătit industriale.

Firma noastra este distribuitor cuart marca ANTOLINI (www.antolini.com), SILESTONE (www.silestone.ro) si CIMSTONE (www.cimstone.com).

Clientul poate sa isi aleaga nuanta care ii se potriveste cel mai bine la sediul firmei noastre sau accesand direct site-urile firmelor indicate .

 

Galerie Foto