Pentru a veni in intampinarea clientilor nostri, comercializam o gama de detergenti speciali, eficienti care permit o curatare profunda si o degresare fara deteriorarea acesteia. Detergentii de curatare fac parte din gama special conceputa pentru granit si marmura si protejeaza suprafata, conferind o stralucire de neegalat.

Tratament piatra impermeabilizant IS 01

Nu este recomandat pentru suprafete lucioase.
Recomandam acest tratament pentru impermeabilizarea pietrei naturale poroase. Se aplica pe piatra perfect uscate si curatata. Daca se aplica pe piatra umeda (sau in conditii meteo care presupun umiditate: ploaie, roua, bruma, etc.) exista riscul sa formeze o pelicula alba, murdara la suprafata pietrei.
Proprietati: IS 01 este un hidrorepelent conceput pentru tratarea materialelor poroase, carora le confera o protectie impotriva ploii, prevenirea eflorescentei, din cauza sarurilor solubile, finisaj non-aderent si reducerea aderarii murdariei. Nu provoaca nicio modificare a aspectului si nicio reducere a transpiratiei. Ideal pentru  piatra din Lecce, tuf si produse din beton.
Instructiuni de utilizare: Produsul este gata de utilizare. Intindeti produsul din  abundenta cu mijloacele oportune in mod uniform pe suprafata uscata si curata, o singura aplicare.

Tratament Impermeabilizant Brill 01 Ultra

Impermeabilizant cu efect umed.
Acest tratament il recomandam pentru granit fiamat si piatra naturala. Tratamentul se aplica cu pensula pe granitul fiamat perfect uscat si curatat. Nu se aplica tratamentul in conditii meteo care presupun umiditate (ploaie, roua, bruma etc).
Proprietati: BRILL 01 ULTRA este un impermeabilizant care protejează împotriva prafului, cu efect umed, pentru suprafeţe din ciment şi piatră naturală cu tendinţa de fărâmiţare. Consolidează particulele suprafeţei friabile, împiedicând scurgeri de praf şi fluorescenta sarurilor minerale. Este rezistent atunci când se calcă pe el, la apă, la ulei, la detergenţi, la acide diluate. Nu se îngălbeneşte. Excelent pentru tratarea hidrofugă şi oleofugă a suprafeţelor de tuf, pietrei de Lecce.
Instructiuni de utilizare: Aplicaţi produsul cu mijloace oportune, perie sau rolă, o aplicare  diluată 50% cu un diluator adecvat ( MIX BRILL), până la saturaţie. Să se efectueze o a doua aplicare la distanţă de 4-6 ore. Randamentul variază în funcţie de capacitatea de absorbţie a suportului. În general cu 1 litri se fac 4 – 8 mp.
Descarca fisa tehnica

Detergent neutru pentru pavimente DETER LAVO

Detergent curatare marmura si granit Deter Lavo special pentru curatarea suprafetelor in special pentru murdarie  rezistenta. Datorita procentului ridicat de ingrediente parfumate ofera un miros placut persistent.
Instructiuni de utilizare: Se dilueaza in functie de gradul de murdarie. Se distribuie unifom prin mijloace corespunzatoare. Se clateste.
Suprafete de aplicare: Pentru toate suprafetele, dar in special pentru marmura si granit.
Ambalaj: Cartoane cu 12 borcane de 1 litru

Tratament Impermeabilizant Water Block

Recomandat pentru suprafate lucioase: marmura, granit, travertin. Se aplica cu o laveta moale, in strat foarte subtire.
Proprietati:  Water Block S  este un hidrorepelent, pe bază de solvent, cu capacitate ridicare de penetrare, care nu alterează caracteristicile naturale, adică permeabilitatea şi culoarea. Blochează ascensiunea capilară a sărurilor şi previne formarea de mucegai, perfect pentru interior si exterior
Instructiuni de utilizare:  Produsul este gata pentru utilizare. Aplicaţi produsul din abundenţă cu mijloacele corespunzătoare în mod uniform pe suprafaţă, în unul sau mai multe straturi în funcţie de gradul de absorbţie a suportului. Între un strat şi altul lăsaţi să treacă 24 de ore.
Avertizari: Foarte inflamabil. Iritant pentru ochi şi pentru piele. Nu inhalaţi vaporii. În caz de contact spălaţi-vă imediat cu apă din abundenţă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. În caz de ingestie nu provocaţi vărsături, adresaţi-vă imediat medicului.
Descarca fisa tehnica